Poké&Zo; het alternatief voor fastfood!

Noa Noa 30 augustus 2023
Poké&Zo; het alternatief voor fastfood!

Of je de zomer nu fijn gespendeerd hebt in een zon overgoten land, gezellig op de camping met af en toe een beetje regen of ‘gewoon’ lekker thuis; voor ons allemaal begint het ‘echte’ leven weer. De kids gaan weer naar school, opleidingen gaan weer van start en de 9 tot 5 levens worden weer realiteit. Waarschijnlijk ga je het zomerse leventje best missen, voornamelijk het lekkere eten. Even nergens op letten en gewoon bestellen waar je trek in hebt. 

Goed nieuws! Ook al is de zomervakantie voorbij gevlogen, dat fijne eetpatroon kun je gewoon behouden met de maaltijden van Poké&Zo! Poké&Zo staat erom bekend dat het voedsel het perfecte alternatief is voor fastfood. We leveren namelijk verse en gezonde maaltijden, maar dit hoeft geen saaie maaltijd te zijn waar je eigenlijk niet van geniet. Kijk maar naar onze poké bowls of bao buns: een lust voor het oog en een feestje in de mond, maar wel met de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. 

Om je enthousiast te maken voor komend seizoen houden we jou met onze maaltijden nog lekker in de ‘zomersferen’. Hier delen we met jou een aantal lekkere foodtips! 

  • Sla basis in plaats van rijst: wist je dat je jouw favoriete poké bowl kunt omtoveren tot een maaltijdsalade? Een gezonde lunch met de nodige voedingsstoffen, maar wel met al jouw favoriete ingrediënten! 
  • Avocado bowl: al onze poké bowls bevatten frisse, gezonde ingrediënten maar de avocado bowl is daar wel echt een mooi voorbeeld van! Bomvol verse (groene) lekkernijen. Een goede start van je dagelijkse routine! 
  • Onze desserts! Bij een dessert wordt automatisch gedacht aan een ongezond gerecht met (te)veel calorieën. Bij Poké&Zo kun jij genieten zonder je ergens druk om te maken. Kijk bijvoorbeeld naar onze Sue desserts; zonder geur, kleur- en smaakstoffen en ook nog eens vega! 

We hopen dat jij samen met de gerechten van Poké&Zo weer een gezonde, frisse start kan maken aan jouw dagelijkse routine!


Onze andere blogs

Nog meer om te lezen

Volg ons ook op social media.
Hoe Poké&Zo samenbrengt tijdens en buiten de feestdagen om!

Hoe Poké&Zo samenbrengt tijdens en buiten de feestdagen om!

It’s the season to sparkle en daar weet Poké&Zo alles van! Zoals je op de foto ziet ho...Lees meer

Noa Noa 27 mei 2023
Vakantie in eigen land!

Vakantie in eigen land!

​De hoge temperaturen zijn eindelijk in ons kikkerlandje komen aanwaaien. Dit wekt allerl...Lees meer

Noa Noa 20 juni 2023
Voornemens, goed voor het hele jaar of na een maand terug bij af?

Voornemens, goed voor het hele jaar of na een maand terug bij af?

Januari, de maand van de goede doelen. Traditiegetrouw stellen veel Nederlanders aan het ...Lees meer

Emma Emma 19 mei 2023
Binnenkort meer leuke blog's en nieuwtjes van Poké & Zo. Alle blogs