Poké&Zo door de ogen van ‘in de buurt’!

Noa Noa 28 mei 2023
Poké&Zo door de ogen van ‘in de buurt’!

Inmiddels is het nieuws op vele plekken bekend gemaakt: Poké&Zo komt naar Breda! Op 6 mei 2023 openen we onze deuren aan de Ginnekenweg 20 en kun je hier binnenstappen voor je favoriete gerechten van Poké&Zo. Door ‘in de buurt’ en door ‘Breda City App’ zijn leuke artikelen uitgebracht om ook deze lezers op de hoogte te brengen van ons nieuwe filiaal. We delen een aantal leuke stukken uit het artikel van ‘in de buurt’ met jullie!

”Friends, family, fresh en fit dining: al deze ingrediënten vormen samen Poké&Zo. Een familiebedrijf dat alleen maar gerechten met gezonde én verse ingrediënten serveert (…)”

”Poké&Zo werkt met een jong team. ‘Dat maakt het ook zo gezellig op de werkvloer. Goed nieuws: er worden nog collega’s gezocht. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de regio Breda? Dan kun je een mailtje sturen naar juno@pokenzo.nl

”Hier staan gasten op de eerste plaats- dat vindt Juno enorm belangrijk. Dat zie je onder andere terug in de klantenservice: ”Wij hebben echt aandacht voor het individu. We schrijven bijvoorbeeld vaak handgeschreven kaartjes. De vorige keer kregen we bij een geplaatste bestelling een persoonlijk en berichtje terug. Op die manier voelen onze klanten als een familie!” Dat de klantenservice on point is blijkt wel uit een 5-sterren review (op basis van 5000 recensies) op andere locaties.”

Lees het volledige artikel op www.indebuurt.nl

Onze andere blogs

Nog meer om te lezen

Volg ons ook op social media.
Nieuw bezorg gebied!

Nieuw bezorg gebied!

Goed nieuws: Poké&Zo doet nu ook aan bezorging in: de Botlek!We vinden het erg leuk om...Lees meer

Noa Noa 4 augustus 2023
Poké&Zo; het alternatief voor fastfood!

Poké&Zo; het alternatief voor fastfood!

Of je de zomer nu fijn gespendeerd hebt in een zon overgoten land, gezellig op de camping ...Lees meer

Noa Noa 30 augustus 2023
Koolhydraatarm eten, hoe en waarom?

Koolhydraatarm eten, hoe en waarom?

Koolhydraten, je hebt ze in verschillende uitvoeringen. Veel mensen zweren bij een koolhyd...Lees meer

Emma Emma 17 mei 2023
Binnenkort meer leuke blog's en nieuwtjes van Poké & Zo. Alle blogs