Hoe Poké&Zo samenbrengt tijdens en buiten de feestdagen om!

Noa Noa 27 mei 2023
Hoe Poké&Zo samenbrengt tijdens en buiten de feestdagen om!

It’s the season to sparkle en daar weet Poké&Zo alles van! Zoals je op de foto ziet houden we niet alleen van mooie ‘versiering’ in de kerstboom, maar maken we onze gerechten ook graag net zo mooi op! Na het lezen van deze blogpost ben jij er helemaal van ‘opgetuigd’ dat Poké&Zo ook bij jouw feestdagen hoort en dit is waarom:

Zoals inmiddels bekend is Poké&Zo een familiebedrijf en hechten we veel waarde aan tijd doorbrengen met geliefden. Binnen Poké&Zo staat eten (vanzelfsprekend) hoog in het vaandel en stoppen we al onze liefde in de maaltijden zodat we dit kunnen overdragen naar al onze klanten! Tijdens eerste en tweede kerstdag en ook tijdens oudejaarsdag is Poké&Zo gesloten. Natuurlijk doet dit ergens een beetje pijn in ons hart dat klopt voor alle lekkere maaltijden, maar bij Poké&Zo vinden we het zelf ook erg belangrijk dat iedereen, van chefkok tot aan bediening, kan genieten met zijn/haar familie tijdens de feestdagen zonder te werken. Gelukkig is Poké&Zo op kerstavond in Hellevoetsluis en Oud-Beijerland geopend, bestaat er tegenwoordig ook een derde kerstdag en kun je het jaar goed beginnen op nieuwjaarsdag met een lekkere maaltijd bij ons!

Tegenwoordig is het (thank goodness) geen must meer om zelf uren in te keuken te zwoegen en een halfgare kalkoen op tafel te zetten. Deze tijd mogen we achter ons laten. De afhaal- en bezorgtrend rondom de feestdagen (en daarbuiten om) is niet meer weg te denken en is ook niets om je voor te schamen. De feestdagen en de dagen die tussendoor komen horen volgens Poké&Zo te draaien om gezelligheid en ‘rust’ met geliefden om je heen. Laat ons daarom op kerstavond, derde kerstdag, nieuwjaarsdag of een gezellige dag tussendoor je maaltijd voor je verzorgen (en eventueel bezorgen)! Zowel tijdens als buiten de feestdagen om is het een groot gemak om je maaltijden te bestellen of af te halen, zonder af te doen aan een feestelijke en gezellige maaltijd, dat is toch ideaal!

Mocht je na het lezen van deze blog willen aanschuiven in ons restaurant te Oud-Beijerland verwelkomen we je heel graag tijdens deze gezellige periode! Door te reserveren ben je verzekerd van een fijn, warm en lekker plekje. Een reservering maken kan via volgend telefoonnummer: 0186-685562. Hier nog één keer onze openingstijden op een rijtje:

25 december, Eerste kerstdag: Gesloten
26 december, Tweede kerstdag: Gesloten
31 december, Oudjaarsdag: Gesloten
1 januari, Nieuwjaarsdag: 16:30 - 20:00
27 april, Koningsdag: 11:30 - 20:00
Feestdagen

We zien je graag in ons restaurant of aan de deur de komende periode. Dan rest ons niets meer dan je hele fijne feestdagen en een mooi nieuw jaar te wensen! En vergeet niet: bij Poké&Zo is het áltijd feest!

Onze andere blogs

Nog meer om te lezen

Volg ons ook op social media.
Nieuw bezorg gebied!

Nieuw bezorg gebied!

Goed nieuws: Poké&Zo doet nu ook aan bezorging in: de Botlek!We vinden het erg leuk om...Lees meer

Noa Noa 4 augustus 2023
Poké&Zo; het alternatief voor fastfood!

Poké&Zo; het alternatief voor fastfood!

Of je de zomer nu fijn gespendeerd hebt in een zon overgoten land, gezellig op de camping ...Lees meer

Noa Noa 30 augustus 2023
Poké&Zo focust op groei en verbetering

Poké&Zo focust op groei en verbetering

Wij zijn met het hele team elke dag hard bezig om de beste service, gerechten en entertain...Lees meer

Emma Emma 27 mei 2023
Binnenkort meer leuke blog's en nieuwtjes van Poké & Zo. Alle blogs