Happy, healthy new year!

Emma Emma 20 mei 2023
Happy, healthy new year!

Wat zijn ‘goede voornemens’ toch uitgekauwd en cliché geworden. Toch beginnen veel mensen er ieder jaar weer aan, ook onder het Poké&Zo personeel wordt hierover gesproken. Denk aan stoppen met roken, minder alcohol drinken en vooral; gezonder eten.

Wat natuurlijk niet meehelpt is dat oliebollen in pure olie gebakken worden en een heerlijk stukje kerststol vol zit met suiker maar er moet ook genoten worden toch?! Velen kunnen ‘lekker eten’ en ‘ongezond’ niet los van elkaar zien. Bij ‘gezond eten’ wordt er al snel gedacht aan smakeloze groenten, uren in de keuken staan en een leeg gevoel in de maag hebben. Gelukkig kan Poké&Zo hierbij helpen en zullen wij je ervan overtuigen dat ook lekker eten gezond kan zijn!

Bovenstaande problemen spelen geen rol meer in jouw weg naar een gezondere levensstijl! Door gemakkelijk en snel via onze website een maaltijd te bestellen staat er binnen een mum van tijd een gezonde maaltijd op tafel die ook nog eens heerlijk is! Wat is er dan precies gezond aan onze maaltijden? Er zitten onder andere: omega vetten in onze verse zalm, goede vezels in de rijst en vitamines in de groenten. Daarbij hebben wij een uitgebreid assortiment zodat je elke keer iets anders lekkers kunt uitproberen. Die standaard avg’tjes zijn in 2023 verleden tijd!

Ons personeel is in ieder geval hard bezig met gezond leven. Iedereen heeft inmiddels een (lichte) poké bowl verslaving en er wordt elke week volop gesport door een groot deel van het Poké&Zo team. De actiefoto’s hiervan zijn aankomende week te zien op onze Instagram pagina. Sport is een groot onderdeel binnen de Poké&Zo familie. Zo worden iedere zaterdag- en zondagavond de wedstrijduitslagen besproken, krijgen we de details van de fan-tas-tische doelpunten of nieuwe sportschoolrecords te horen. Dat is dan ook wat je krijgt als je werkt in een jong en fit team!

Wil jij, net als wij, gezond het nieuwe jaar in? Bestel dan bij Poké&Zo!

Onze andere blogs

Nog meer om te lezen

Volg ons ook op social media.
Vakantie in eigen land!

Vakantie in eigen land!

​De hoge temperaturen zijn eindelijk in ons kikkerlandje komen aanwaaien. Dit wekt allerl...Lees meer

Noa Noa 20 juni 2023
Poké&Zo door de ogen van ‘in de buurt’!

Poké&Zo door de ogen van ‘in de buurt’!

Inmiddels is het nieuws op vele plekken bekend gemaakt: Poké&Zo komt naar Breda! Op 6 ...Lees meer

Noa Noa 28 mei 2023
Poké&ZO breidt het bezorggebied uit

Poké&ZO breidt het bezorggebied uit

Vanaf donderdag 1 februari 2024 gaan wij in Oostvoorne bezorgen vanuit Hellevoetsluis! Daa...Lees meer

Noa Noa 1 februari 2024
Binnenkort meer leuke blog's en nieuwtjes van Poké & Zo. Alle blogs