Poké&Zo door de ogen van ‘in de buurt’!

6 mei 2023

Inmiddels is het nieuws op vele plekken bekend gemaakt: Poké&Zo komt naar Breda! Op 6 mei 2023 openen we onze deuren aan de Ginnekenweg 20 en kun je hier binnenstappen voor je favoriete gerechten van Poké&Zo. Door ‘in de buurt’ en door ‘Breda City App’ zijn leuke artikelen uitgebracht om ook deze lezers op de hoogte te brengen van ons nieuwe filiaal. We delen een aantal leuke stukken uit het artikel van ‘in de buurt’ met jullie!

”Friends, family, fresh en fit dining: al deze ingrediënten vormen samen Poké&Zo. Een familiebedrijf dat alleen maar gerechten met gezonde én verse ingrediënten serveert (…)”

”Poké&Zo werkt met een jong team. ‘Dat maakt het ook zo gezellig op de werkvloer. Goed nieuws: er worden nog collega’s gezocht. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de regio Breda? Dan kun je een mailtje sturen naar juno@pokenzo.nl”

”Hier staan gasten op de eerste plaats- dat vindt Juno enorm belangrijk. Dat zie je onder andere terug in de klantenservice: ”Wij hebben echt aandacht voor het individu. We schrijven bijvoorbeeld vaak handgeschreven kaartjes. De vorige keer kregen we bij een geplaatste bestelling een persoonlijk en berichtje terug. Op die manier voelen onze klanten als een familie!” Dat de klantenservice on point is blijkt wel uit een 5-sterren review (op basis van 5000 recensies) op andere locaties.”

Lees het volledige artikel op www.indebuurt.nl

Posted in Over ons

Table Reservation