Hoe Poké&Zo samenbrengt tijdens en buiten de feestdagen om!

16 december 2022

It’s the season to sparkle en daar weet Poké&Zo alles van! Zoals je op de foto ziet houden we niet alleen van mooie ‘versiering’ in de kerstboom, maar maken we onze gerechten ook graag net zo mooi op! Na het lezen van deze blogpost ben jij er helemaal van ‘opgetuigd’ dat Poké&Zo ook bij jouw feestdagen hoort en dit is waarom:

Zoals inmiddels bekend is Poké&Zo een familiebedrijf en hechten we veel waarde aan tijd doorbrengen met geliefden. Binnen Poké&Zo staat eten (vanzelfsprekend) hoog in het vaandel en stoppen we al onze liefde in de maaltijden zodat we dit kunnen overdragen naar al onze klanten! Tijdens eerste en tweede kerstdag en ook tijdens oudejaarsdag is Poké&Zo gesloten. Natuurlijk doet dit ergens een beetje pijn in ons hart dat klopt voor alle lekkere maaltijden, maar bij Poké&Zo vinden we het zelf ook erg belangrijk dat iedereen, van chefkok tot aan bediening, kan genieten met zijn/haar familie tijdens de feestdagen zonder te werken. Gelukkig is Poké&Zo op kerstavond in Hellevoetsluis en Oud-Beijerland geopend, bestaat er tegenwoordig ook een derde kerstdag en kun je het jaar goed beginnen op nieuwjaarsdag met een lekkere maaltijd bij ons!

Tegenwoordig is het (thank goodness) geen must meer om zelf uren in te keuken te zwoegen en een halfgare kalkoen op tafel te zetten. Deze tijd mogen we achter ons laten. De afhaal- en bezorgtrend rondom de feestdagen (en daarbuiten om) is niet meer weg te denken en is ook niets om je voor te schamen. De feestdagen en de dagen die tussendoor komen horen volgens Poké&Zo te draaien om gezelligheid en ‘rust’ met geliefden om je heen. Laat ons daarom op kerstavond, derde kerstdag, nieuwjaarsdag of een gezellige dag tussendoor je maaltijd voor je verzorgen (en eventueel bezorgen)! Zowel tijdens als buiten de feestdagen om is het een groot gemak om je maaltijden te bestellen of af te halen, zonder af te doen aan een feestelijke en gezellige maaltijd, dat is toch ideaal! 

Mocht je na het lezen van deze blog willen aanschuiven in ons restaurant te Oud-Beijerland verwelkomen we je heel graag tijdens deze gezellige periode! Door te reserveren ben je verzekerd van een fijn, warm en lekker plekje. Een reservering maken kan via volgend telefoonnummer: 0186-685562. Hier nog één keer onze openingstijden op een rijtje:

Kerstavond 24 december- geopend

Eerste kerstdag 25 december- gesloten

Tweede kerstdag 26 december- gesloten

Oudejaarsdag 31 december- gesloten

Nieuwjaarsdag 1 januari- geopend

We zien je graag in ons restaurant of aan de deur de komende periode. Dan rest ons niets meer dan je hele fijne feestdagen en een mooi nieuw jaar te wensen! En vergeet niet: bij Poké&Zo is het áltijd feest!

Posted in Over ons

Table Reservation